Εγκατάσταση server και λύσεις

Η ITmad έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε όλες τις πτυχές της εγκατάστασης server, της μετανάστευσης, της αναβάθμισης και της συντήρησης του. Εργαζόμαστε σε όλες τις πλατφόρμες υλικού και λογισμικού και μπορούμε να παρέχουμε φυσικές ή cloud λύσεις server για οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Είτε χρειάζεστε μια καινούργια εγκατάσταση, μια αναβάθμιση για έναν υπάρχοντα server, είτε απαιτείται παρακολούθηση για το υλικό του διακομιστή σας, η ITmad μπορεί να σας παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη 24/7.

Εγκατάσταση server

Η ITmad μπορεί να παρέχει υποστήριξη για κάθε στάδιο μιας νέας εγκατάστασης server. Είτε ξεκινώντας από την αρχή ή μεταναστεύοντας από έναν υπάρχοντα server, μπορούμε να σχεδιάσουμε τη σωστή λύση υλικού και λογισμικού για τον οργανισμό σας.

Κάθε λύση σχεδιάζεται προσεκτικά για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας με  χρονοδιαγράμματα και ανάλογα τον προϋπολογισμό σας. Με κάθε έργο, παίρνουμε το χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι θα λειτουργεί αμέσως σωστά για την επιχείρησή σας.

Αντίγραφο ασφαλείας server

Διασφαλίστε τα δεδομένα της επιχείρησής σας δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας του server σας με την υπηρεσία αντιγράφων ασφαλείας cloud back up της ITmad.

Με την έλευση των κανονιστικών απαιτήσεων σχετικά με τα δεδομένα και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η αποθήκευση δεδομένων και off site αντιγράφων ασφαλείας έχει γίνει όλο και πιο κρίσιμη. Οι τεχνικοί μας μπορούν να αξιολογούν, να σχεδιάζουν και να υλοποιούν τη σωστή πολιτική για το περιβάλλον σας με βάση τις συσκευές αντιγράφων ασφαλείας υλικού ή ακόμα και την απομακρυσμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωσή σας και την ηρεμία του μυαλού σας.

Διακομιστές

Διακομιστής του Microsoft Exchange

Η συνδυασμένη εμπειρία των διακομιστών Microsoft Exchange που διαθέτουν οι τεχνικοί μας μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα στον υπάρχοντα διακομιστή σας ή να σας βοηθήσουν να κάνετε μετεγκατάσταση στο Microsoft Exchange Server 2019. Αυτό μπορεί να δώσει στους χρήστες βελτιωμένη κινητικότητα, παρέχοντας παράλληλα αυξημένη διαθεσιμότητα του διακομιστή, αξιοπιστία και ασφάλεια. Οι ειδικοί μας μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν με όλες τις πτυχές της υποστήριξης διακομιστών, από τη δημιουργία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινόχρηστων ημερολογίων μέχρι την αρχειοθέτηση.

 

Προμήθεια υλικού

Οι ειδικοί της ITmad μπορούν να απομυθοποιήσουν τη διαδικασία προμηθειών υλικού server. Θα εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό IT για τον οργανισμό σας μαζί με όλα τα απαραίτητα λογισμικά για να διασφαλίσετε ότι ο server σας θα λειτουργεί όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα.

Διακομιστής πύλης του Microsoft SharePoint

Ο Microsoft SharePoint Portal Server παρέχει ένα κεντρικό σημείο πρόσβασης για όλες τις πληροφορίες της εταιρείας σας που αποτελούν τη βάση για συνεργασία. Με το δυνατό του χαρτί την λειτουργικότητα στην διαχείριση εγγράφων, ο SharePoint Portal Server επιτρέπει στην εταιρεία σας να μοιράζεται πληροφορίες μεταξύ των συναδέλφων, με τους πελάτες σας και με τους προμηθευτές σας.

Η ITmad εγκατέστησε τον SharePoint Portal Server με επιτυχία για πολλούς υπολογιστές-πελάτες. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε αναπτύξει μια σειρά από προσαρμοσμένα στοιχεία, προσφέροντας πρόσθετη αξία σε έργα.

Παρακολούθηση και υποστήριξη server

Εμπιστευθείτε την ITmad για να παρέχετε στον οργανισμό σας ολοκληρωμένη υποστήριξη server. Οι υπηρεσίες υποστήριξης server μας κυμαίνονται από την παρακολούθηση 24/7 έως την προληπτική συντήρηση του server, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ενημερώσεων κώδικα και ενημερώσεων για εσάς.

Η υποστήριξη server της ITmad στοχεύει στην εξάλειψη του χρόνου διακοπής εργασίας που προκαλείται από την επέμβαση στην υποδομή της πληροφορικής. Έτσι, αν πρέπει να γίνει η δουλειά, θα το ολοκληρώσουμε αυτό σε μια στιγμή που θα επηρεάζει λιγότερο τον οργανισμό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δημιουργία του δικού σας server.