Μηχανογραφική υποστήριξη εταιριών

Ξέρεις ποια είναι η εξελισσόμενη τάση στις μέρες μας; Είναι η τεχνολογία! Η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει τη ζωή και τους επιχειρηματικούς μας τρόπους. Υπάρχουν πολλές περισσότερες από τις παραδοσιακές τεχνικές πωλήσεων και μάρκετινγκ. Αν θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν την επωνυμία σας, τότε επιλέξτε τεχνολογία για να ανταγωνιστείτε τους ανταγωνιστές σας και να δημιουργήσετε μερικά επιπλέον έσοδα.

 

Τι προσφέρει η εταιρία μας επάνω στο κομμάτι του IT; Βοηθά στη διαχείριση διαφορετικών υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δικτύωση, τη διαχείριση ασφαλείας, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και την πιστοποίηση της λειτουργίας των συστημάτων.

Πλεονεκτήματα

  1. Λιγότερο κόστος IT

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια υπηρεσία IT απαιτεί καλά συντηρημένο και υψηλό επισκευαστικό κόστος από καιρό σε καιρό. Αλλά αν έχετε αναθέσει αυτές τις υπηρεσίες, τότε είστε μόνο αξιόπιστοι για αυτό που χρησιμοποιείτε και  αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τελικά την μείωση του κόστους σας. Εκτός από τη μείωση του κόστους, βοηθά επίσης να έχετε υψηλότερους χρηματοοικονομικούς δείκτες.

  1. Εφεδρικό σύστημα ασφαλείας και προστασία από κυβερνοεπιθέσεις

Έχετε χάσει ποτέ τα δεδομένα των πιστοποιήσεων της εταιρείας σας; Αλλά μην ανησυχείς! Η ITmad θα σας βοηθήσει με ένα αξιόπιστο σύστημα αντιγράφων ασφαλείας και επιπλέον ασφάλεια στους τομείς που χρειάζεται. Ένα από τα οφέλη της εξωτερικής ανάθεσης των υπηρεσιών υποστήριξης IT είναι  η έξτρα ασφάλεια για τα δεδομένα της εταιρείας σας, τους υπαλλήλους, τα στοιχεία των πελάτων και γενικά την προστασία της εταιρείας σας από κυβερνοεπιθέσεις.

  1. Βοηθάει στην εναρμόνιση νέων τεχνολογιών και καινοτομιών

Ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο, και κάθε μέρα έρχεται με νέες τεχνολογίες και καινοτομίες. Για να αυξήσετε το δυναμικό της επιχείρησής σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες IT που ταιριάζουν στις απαιτήσεις των πελατών σας. Έχοντας εξωτερική ανάθεση υπηρεσιών υποστήριξης IT σημαίνει λιγότερος χρόνος και ενέργεια για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες που απαιτεί η δουλειά σας .

  1. Βοηθά στην παραγωγικότητα των επιχειρήσεων

Ανεξάρτητα από το αν η επιχείρησή σας είναι μικρή ή τεράστια, πρέπει να επεκτείνετε το επίπεδο παραγωγικότητας. Διαφορετικά, η μάρκα σας μπορεί να κατεδαφιστεί. Όταν αναθέσετε στην ITmad τις υπηρεσίες υποστήριξης ΙΤ, μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους της επιχείρησής σας και να αναπτύξετε τις εταιρείες σας γρήγορα. Η εξωτερική ανάθεση σημαίνει ότι βάζετε την εμπιστοσύνη σας σε μια ομάδα βοήθειας, η οποία σας δίνει τα εφόδια για την ανάπτυξη σας με αποτέλεσμα μεγαλύτερα έσοδα.

  1. Βοηθά στην παροχή των υπηρεσιών που χρειάζονται οι πελάτες

Οι πελάτες είναι η πρώτη προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση και ο στόχος είναι να αυξηθούν περαιτέρω. Δεν μπορείτε να χάσετε έναν πελάτη μόνο και μόνο επειδή η τεχνική σας ομάδα δεν αναβαθμίστηκε. Διαφορετικοί πελάτες χρειάζονται διαφορετικές υπηρεσίες. Για να τα αντιμετωπίσετε σε σωστό χρόνο, χρειάζεστε ένα ενιαίο λογισμικό και τηλεφωνικές γραμμές. Οι πελάτες μπορούν να σας δώσουν μια κριτική πέντε αστέρων μόνο αν τους διαχειριστείτε με τις καλύτερες υπηρεσίες πελατών.

  1. Εξειδικευμένη υπηρεσία προς όφελός σας

Η εξωτερική ανάθεση βοηθά στη λήψη μιας προσαρμοσμένης υπηρεσίας σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας σας. Μια εξειδικευμένη ομάδα παροχής υπηρεσιών υποστήριξης IT μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Αυτό θα φέρει τελικά την επιχείρησή σας σε ένα καλύτερο επίπεδο στρατηγικής.

Τελίκο συμπέρασμα

Εκτός από αυτούς τους λόγους, η ITmad θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στο “εσωτερικό” σας έργο χωρίς να επηρεάζει τις υπηρεσίες που παρέχονται στους πελάτες σας. Έτσι, πάρτε μακριά το στρες . Τι περιμένετε; Επιλέξτε την Itmad για μια επαγγελματική υποστήριξη IT για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μοναδικά πακέτα προσφοράς.